Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Açık Polarize Balıkçılık Gözlük Şapka Siperliği Spor Klipleri Kap Klip Güneş Gözlüğü Bisiklet Yürüyüş Golf Gözlük UV400

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺135.54
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w494535

Belirleme:

Boyutu: 138 cm geniş

Çerçeve malzemesi: naylon

Lens malzemesi: TAC polarize

%100 UV koruması: UV 400, UVA ve UVB

Özellikler:

1. Beyzbol şapkası güneş gözlükleri güneşli günler için idealdir.Açık hava sporları, balıkçılık, golf, bisiklet, yürüyüş, koşu vb.İçin uygundur.

2. En yeni beyzbol şapkası güneş gözlüğü seti bu ürünün yeni bir ürünüdür, sistemi güneş gözlüğü lensini ayarlamak ve çevirmek için yuvadan kayabilir, böylece güneş gözlüklerini mükemmel bir şekilde takabilir ve rahat hissedebilirsiniz.

3. Benzersiz tasarım standart güneş gözlüğü olarak giyilebilir veya sadece birkaç saniye içinde herhangi bir ön şapkaya (yani beyzbol şapkası) sabitlenebilen ek bir güneşliğe dönüştürülebilir.

4. Yüksek verimli polarize lensler benzersiz netlik sağlayabilir ve parlamayı neredeyse ortadan kaldırabilir.Mükemmel güneş koruması sağlarken hassas görüş gerektiren sporla ilgili aktiviteler için idealdir.

5. Patentli ince mandallı güneşlik klipsi, güneşliği şapkanın kenarının altındaki herhangi bir konumda sıkıca sabitleyebilir ve kullanımı çok kolaylaştırır. - Yukarı ve aşağı çevirmek neredeyse kolay.

6. Güneş gözlüklerinizi kaybetme, unutma veya zarar verme konusunda endişelenmenize gerek yok.Onlara ihtiyacın olduğunda, her zaman oradalar, şapkanı bağla.

Paket içeriği:

1× Güneş Gözlüğü

1× Gözlük kutusu

1× Temizlik Bezi

1× Polarize test kartı

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin