Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Köpekbalıkları Su Tabancaları Çocuklar İçin Benzersiz Şekli Fışkırtma Su Blaster tabancaları Oyuncak Yüksek Kapasiteli Renkli Fışkırtma Tabancaları Yüzme Havuzu İçin

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺196.92 ₺137.83
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w52124

Mermi Noktaları:

1、Yüksek kaliteli Malzeme: Su tabancalarımız yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır, dayanıklı, güvenli, hafiftir ve keskin kenarları olmayan solması veya kırılması kolay değildir.Çocukların uzun süreli kullanımı için uygundur.

2、Benzersiz şekil: Bu fışkırtma tabancaları, canlı ve parlak olan benzersiz bir köpekbalığı şekli ile tasarlanmıştır.Çocuklar için daha çekici olacaklar ve onlara daha fazla eğlence katacaklar.Ailenizin birlikte oynaması ve harika su savaşlarının tadını çıkarması için mükemmeldir.

3、Kullanımı Kolay: Süper Su Blasterimizin ateş etmesi kolaydır.Tabancaların kolunu geri çekerek depoyu temiz suyla doldurmanız yeterlidir.Hedefe su püskürtmek veya çimleri sulamak için kolu öne doğru itin.

4、Zarif tasarım: Bu su oyuncakları, hızlı bir şekilde su tükenmemenizi sağlayan uzun bir çekim aralığının yanı sıra büyük bir kapasiteye sahiptir.Ayrıca 33*19*8 cm'lik mükemmel bir boyuta sahiptirler/13*7.5*3in, taşınabilir ve hafif.

5、Geniş Uygulama: Çocuklar için su tabancaları yüzme havuzları, plajlar, su partileri, kamp veya diğer açık hava etkinlikleri için yaygın olarak kullanılabilir.Ayrıca erkekler ve kızlar için harika hediyelerdir.

Tanım:

1. Yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış, güvenli ve dayanıklıdır.

2. Kullanımı kolay, hafif ve taşınabilir.

3. Yüksek kapasiteli, uzun atış menzili.

4. Büyük hediyeler, geniş uygulama.

Belirleme:

Adı: Su Tabancaları

Malzeme: ABS

Boyutu: 33 * 19 * 8 cm/12.99*7.48*3.15 içinde

Ambalaj Listesi:

1 * Fışkırtma Tabancaları

  • Yaş Öner: 6-12y
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin