Görüntü 0
Görüntü 1

Geri okul fotoğraf kabini Sahne Okul Otobüsü Kağıt Fotoğraf Çerçevesi için İlk Gün Okul Parti Malzemeleri

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺80.83
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w5908

Geri okul fotoğraf kabini Sahne Okul Otobüsü Kağıt Fotoğraf Çerçevesi için İlk Gün Okul Parti Malzemeleri

Malzeme: Kağıt Stil: Fotoğraf çerçevesi Miktar: 1 adet Boyutu: 48 * 68 cm Amaçlar: Doğum günü Sıcak ipucu: Sevgili alıcı, Aydınlatma etkisi, monitörün parlaklığı, manuel ölçüm vb.Nedeniyle, fotoğraf ile gerçek öğe arasındaki renk ve boyutta bazı küçük farklılıklar olabilir.İçtenlikle anlayabiliyorum umuyoruz!Teşekkürler!

Geri bildirim

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızlı geribildirim bırakın, takdir edeceğiz (Açıklandığı gibi öğe 5 yıldız, iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5 yıldız). 2. Aldığınız ürünler hasar görmüşse veya yanlış stiller varsa, lütfen önce herhangi bir olumsuz geri bildirim bırakmayın, lütfen bizimle iletişime geçin, bununla ilgileneceğiz ve en iyi çözümleri çözeceğiz, Memnuniyetiniz daha iyisini yapma hareketimizdir.

Etiketler: doğum günü partisi malzemeleri, sağlanan parti malzemeleri çocuklar, tayo otobüs okul çantaları, parti malzemeleri bebek islam, pişirme doğum günü parti malzemeleri, hint okul Partisi, ücretsiz otobüs seyahat okulu, doğum günü partisi malzemeleri ejderha, cesur doğum günü parti malzemeleri, prenses parti malzemeleri sofya.

  • Malzeme: Mukavva
  • Neden: doğum günü partisi, Mezuniyet

İncelemenizi Şimdi Ekleyin