Görüntü 0

3D gözlük pil Bluetooth kulaklık 401020 mikro akıllı bilezik şarj edilebilir 3.7 V lityum polimer piller Şarj Edilebilir Li-İon

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺380.69 ₺194.06
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w65025

Mağazamıza hoşgeldiniz, p kira siparişine ihtiyacınız varsa, teşekkürler!Ipuçları: Merhaba,arkadaş,lütfen not,Eğer zihin satın almayın,anlayabiliyorum umuyoruz,Teşekkürler! 1. Satın almadan önce, lütfen makinenizin bu pil modelini uygun boyutta olduğu sürece destekleyip desteklemeyeceğini onaylayın. 2. Pil Voltajı 3.7 V-4.2 V normaldir, pil Boyutu ve Kapasitesi hata aralığına sahiptir, ancak sizin için uygun olanı bulabiliriz. 3. Çoğu pil türü, Pil Modelvoltagecapacityetc'yi püskürtmemiştir., HİÇBİR perakende kutusukabarcık çantada güvenle paketlenir. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. Bu öğe bir fişe sahipse, lütfen bize ne tür bir fiş istediğinizi söylemeyi unutmayın, aksi takdirde öğeyi konektörsüz olarak size göndeririz.Özellikler: 1. 100 % marka yeni. 2. Yüksek kalite ve yüksek kapasite. 3. Aşırı şarjı veya aşırı deşarjı önlemek için dahili koruma devresi PCM. 4. Paket şunlardır: 1 x ADET lityum polimer şarj edilebilir pil.Uygulamalar 1. Pil, aşırı şarjı, aşırı deşarjı, aşırı akımı, kısa devreyi vb.Önleme işlevlerine sahip koruyucu bir plaka ile donatılmıştır.. 2. Bu ürün ağırlıklı olarak uygulanabilir MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Oyuncaklar DVR Hoparlör Mikrofon Kaydedici Cep Telefonu Acil Güç Kaynağı Tablet PC cep telefonu PDA KAMERA Güç Bankası DVD EVD akıllı saatler E-kitaplar Dizüstü Helikopter Elektronik Sigara ve diğer elektronik cihazlar.

Bu ürünün açıklaması aşağıdadır

Pil koruma plakası (aşırı şarj / aşırı / kısa / aşırı akıma karşı koruyun) Pil tipi: polimer lityum pil / şarj edilebilir pil Voltaj: nominal voltaj 3.7 v, tam voltaj: 4.2 V Kapasite: 50 mAh Ağırlık: 1.6 g Pil boyutu: 4.0*10*20mm

Raflardaki tüm ürünler stokta,

Piller özelleştirilebilir, herhangi bir boyut, artı herhangi bir fiş, kod, LOGO mürekkep püskürtmeli, tam 200 paket posta

Varsayar varsayar.Varsayar Varsayar varsayar Varsayar

Gerilim: 3.7 V;

Şarj gerilimi: 5 V veya 4. 2V4. 5V;

maksimum şarj akımı: 1CmA;

Deşarj kesme gerilimi: 2.75 V;

0 ° C şarj sıcaklığı: 45 ° c;

Deşarj sıcaklığı-10 ° C-60 ° c;

Depolama sıcaklığı: -10 derece C 45;

hafıza etkisi yok: herhangi bir zamanda şarj edilebilir ve deşarj edilebilir;

Çevrim ömrü: şarj ve deşarj 800'den fazla kez ulaşabilir;

Çevre kirliliği: kadmiyum, kurşun, cıva ve diğer zararlı maddeler içermez;

Yüksek güvenlik: patlama yok, yangın yok vb.

Varsayar Varsayar Varsayar Varsayar Varsayar.Varsayıyor

Malların transit geçişini önlemek için size hasar kaybı getirmek için, ekspres şirket personeli ciddi bir denetimle karşı karşıya kaldığında malları aldığınızda, malların hasar gördüğünü veya yetersiz miktarda malın kurulu olmadığını tespit ederseniz, lütfen imzalamayın ve daha iyi iletişim kurmak için hemen bizimle iletişime geçin sorunu çözün!

. . . . . . . . . . .Varsayıyor

Pili değiştirin, eğer kendi değiştirmelerini sökme kabiliyetine sahiplerse, koşulları sökmezlerse, yerel bir cep telefonu veya bilgisayar bakımı aradıktan sonra pilleri satın alabilirler, master'ın bakımı için de değiştirilebilir, makineyi değiştirmek için manuel maliyetler 10 yuan!

Varsayar Varsayar Varsayar Varsayar Varsayar.Varsayıyor

Pil boyutu açıklaması

Örneğin: 402030 veya 042030 polimer lityum pil modeli pil boyutu olduğunu, pil kalınlığı 4mm olduğunu, genişliği 20mm olduğunu, uzun 30mm. kullanıcılar pil satın aldığınızda, pil boyutu göre boyutu seçin.

Piller, iki kurşun, kırmızı pozitif, siyah negatif olan koruyucu plakalarla stoklardadır.

Akü kurşun hattı: 0.1 kare kırmızı siyah çizgi, hat uzunluğu 3-5CM ya da öylesine, toplu müşteri talebine göre kurşun, diğer fiş veya hat olabilir.İç koruyucu plaka parametreleri: şarj kesme gerilimi 4.25 V, deşarj kesme gerilimi 2.75 V, aşırı şarj, aşırı deşarj, kısa devre koruma plakası ile maksimum akım 2a'ya izin verir.

Dikkat gerektiren hususlar

Pil çalışması uyarı: keskin dokunmatik folyo ambalaj malzemelerinin kullanımını yasaklayın, üst kenarı bükün, açık veya hasarlı katlamayı yasaklayın, kutup bükme, kırılgan düşme darbe bükme pilini yasaklayın, kısa devre pillerine karşı herhangi bir zamanda veya ters polariteyi yasaklayın.

Diğer hususlar: pil takımının kısa devre yapmasını önlemek için pili çıkarın, pilin kesinlikle ateşe girmesi yasaktır, pillerin kullanımını yasaklamamak için sıvıya (su, içecek, meyve suyu, kahve gibi) batırılmaz, kendi kendine zarar görmüş pili değiştirin.

Tüm ürünlerimiz katı elektriktir, özgül kullanım süresi makinenin güç tüketimine bağlıdır.

1. lütfen kargo parselini açmadan önce alıcılar için imzalayın, malların hasarlı veya eksik öğeler olup olmadığını kontrol edin, sorun değil; Satıcı ile tutarsız bulunursa derhal iletişime geçmeli ve makbuzdaki ayrıntıları doldurmalı ve taşıyıcının imzalamayı onaylamasına izin vermelidir.

Etiketler: chantel erkek gözlük, iyon kaplama şarap kadehi, pil 160ma lityum, aldosun gözlük erkekler, lez gözlük kadın, batarya 401020 37 100 mah, cj 401020 batarya, pil 16 35 lityum, gashion erkek gözlük, batarya 3 f 7 401020.

  • Koşul: 100 % yeni
  • Kullanmak: MP3 / MP4 Çalar
  • Model Numarası: Polimer pil
  • Yeniden şarj edilebilir: Evet
  • Tip: Standart Batarya
  • Miktar: 1 adet
  • koruma: PCB
  • Marka Adı: yorwatlar
  • hizmet: Mağaza Garantisi
  • Özellik: Şarj edilebilir Pil
  • paket: Evet
  • Gerilim: 3.7V
  • Menşe yeri: Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin