Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

2 Adet 3 İn 1 360 Derece Rotasyon Üç Taraflı Kör Nokta Ayna Ters Kör Nokta Dışbükey Ayna, sağ ve Sol

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺382.60 ₺179.77
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w65496

2 adet Geri Ayna: 1 adet Sağ ve 1 adet Sol

Kör noktaları önlemek için tasarlanmıştır; Güvenli park çok amaçlı yardımcı dikiz aynası;Yansıma açısını serbestçe ayarlayabilirsiniz;Dikiz aynalarına ve yan aynalara montaj için uygundur; görünürlüğü artırmak ve sürüş güvenliğini artırmak için.

Arabada geniş açı ile görüşünüzü etkili bir şekilde genişletin, çoğu otomobil, SUV, RVs ve karavanlar için evrensel olan 360 derece dönüş şeritlerini geçerken veya değiştirirken bir sonraki çevreyi tahmin etmenize yardımcı olun.

Üç taraflı kör nokta aynası, basit kurulum, destek yapışkan bandı kullanıma hazırdır, görüşü genişletir, kör alanı azaltır, güvenlik tehlikelerini azaltır

Yüksek çözünürlüklü aşınmaya dayanıklı gerçek cam, 360 derece keyfi ayar, çarpışma önleyici kabuk.

Özellikler:

Tipi: dikiz aynası

Talimatlar:

Uygun konumu seçin (Ön tekerleğin yumuşak noktasını görmek için kurulum konumunu ayarlamak için sürücü koltuğuna oturabilir.inceleme aynasını mümkün olduğunca sağa yüklemeye çalışın)

Yapıştırıcının koruyucu filmini yırtın, seçilen konuma yapıştırın(Lütfen ayarlanan konuma dikkat edin ve ardından sıkıca bastırın)

Yapıştırdıktan sonra, herhangi bir ışın açısına ayarlayabilirsiniz.

Dış aynaya basın ve uygun görünüme ayarlayın.

Macunun karakterine göre lütfen hareket etmeyin, arabayı yıkarken lütfen su tabancasını aynaya doğrultmayın, aksi takdirde ayna düşebilir.

Uyarılar: Ön tekerlek aynasına odaklanırken,arka ayna ayarlanabilir olduğundan ön tekerlek yuvarlak aynasına odaklanın cannot.so, aynayı takarken lütfen ön tekerleğin hizalanmasını yapın.

Renk: siyah

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 x sağ dikiz aynası

1 x sol dikiz aynası

Not: lütfen rengi ve tarafı doğru seçin, sol taraf sağ taraftan farklıdır, bu nedenle her iki taraf için bir çifte ihtiyacınız varsa, lütfen sol taraf için 1 parça ve sağ taraf için 1 parça seçin, aynı tarafın 2 parçasını seçmeyin.

İpuçları: lütfen sürüşü engelleyen konuma takın; Herhangi bir kurulum yapmadan önce,lütfen geçeceğiniz konumu temizleyin ve en iyi şekilde oturması için kuru tutun.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Sertifika: hiçbiri
  • Harici Test Sertifikası: hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin