Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

36 Renk keçeli kalemler Suluboya işaretleme kalemleri Çift Sanat Boyama Kalemler Güzel İpucu Fırça İşaretleyiciler DIY Kart Yapımı için

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺407.38 ₺293.38
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w69732

36 Renk keçeli kalemler Suluboya işaretleme kalemleri Çift sanat boyama kalemleri DIY kart yapımı için ince uçlu fırça işaretleyiciler Konfor için çift uç: Renklendirme ve renklendirme için esnek, yumuşak fırça kafası; Konturlar ve detaylar için metalik kaplamalı 0.4 mm ince uç, bir süper ucun kalın çizgileri ile süper ucun kalın çizgileri arasında gidebilirsiniz. süper ince bir ucun hassas çizgileri, diğer kalemleri değiştirmek zorunda kalmadan anında geçiş yapar.

YÜKSEK KALİTE VE dayanıklı: Bu fırça renkli kalemler ince, yumuşak kıllarla (yaklaşık 2 mm) gelir, böylece mürekkep ucu hafifçe yuvarlayarak mürekkebin yıpranmasını önler ve bleeding.By değişen fırça basıncı, ne seçerseniz seçin orta veya güçlü vuruşlar, stiller, eskizler ve desenler elde edebilirsiniz.İnce uçlarımız 0,4 mm'dir ve hassasiyet gerektirenler için mükemmeldir.

TAMAMEN GÜVENLİ: Bu suluboya boya kalemleri su bazlı mürekkeplerle, asitsiz ve non-toxic.No ne yapıyor olursanız olun, tüm fırçalar ve ince astarlarla atlama veya mürekkep akışı sorunları.Mürekkep lekelenmeden çabuk kurur

Geniş kullanım: Bu renkli ince çizgi kalemler, güzel sanatlar, mermi dergileri, den dergileri, dergiler, not alma eskiz defterleri, incil notları, matematik kitapları, ev ödevi, faturalar, takvim fırçası etiketleri, sanat kaligrafisi için mükemmel 36 canlı renkte mevcuttur. ve çizimler, suluboya çizimleri ve daha fazlası-Teşekkürler renkli şapka tasarımına, her rengi kolayca tanımlayabilir ve tanımlayabilirsiniz.

MUHAFAZAKAR AMBALAJ: Bir sırt çantasında kolay saklama için katlanabilir geçmeli kapaklı güzel plastik kap.Yerden tasarruf ve taşınabilir.Boyama kalem setimiz Anneler Günü, Çocuk Günü veya Doğum Günü için sürpriz bir hediye olarak kullanılabilir!

Belirleme:

Ürün adı: çift kafa işaretleyici kalem

Ürün boyutu: uzunluk 15.9 cm

Malzeme: plastik

renk: Beyaz

Paket içeriği:

36 x Renkli Keçeli Kalemler

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin