Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

12 oz Özel Lazer Gravür Boş Bardak Paslanmaz Çelik Yumurta Kabuğu Kupa Kırmızı Şarap Tumblers Kupalar Düğün Gelin Noel DIY Hediyeler

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺599.73 ₺569.80
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w74011

Tanım:

Malzeme: 304 Paslanmaz Çelik

Kapasite: 12 oz

Isı yöntemi: 120 saniye boyunca 190℃

Özellikler:

Kullanışlı VE taşınabilir: Şarap paslanmaz çelik seyahat bardağı setimizi verandada, havuz kenarında, teknede, açık barbekülerde, aile toplantılarında, teknede, pikniklerde, minibüslerde, kamplarda, glampinglerde, seyirlerde veya partilerde iç veya dış mekanlarda kullanabilirsiniz.

TUTMASI KOLAY: Makul radyan tasarıma sahip yalıtımlı şarap paslanmaz çelik seyahat bardağı, kadınların tutması için iyi bir seçimdir.Nişan hediyesi veya doğum günü hediyesi olarak en iyi arkadaşlarınıza, kız kardeşlerinize, teyzenize, babanıza, annenize, kız arkadaşınıza, gelininize, iş arkadaşınıza, iş arkadaşınıza, en iyi arkadaşınıza, gelininize gönderebilirsiniz.

YÜKSEK KALİTE: Kapaklı şarap paslanmaz çelik seyahat bardağı, günlük kullanımınızı sağlamak için gıda sınıfı paslanmaz çelikten yapılmıştır.Ayrıca kırık sorun hakkında endişelenmenize gerek yok, paslanmaz çelik seyahat kadehi şarap kadehi setimiz, kırılabilir kadehlerin yerini alma ihtiyacınızı tamamen karşılıyor.

ÇİFT cidarlı VAKUM yalıtımı: Bu şarap bardakları, 3 saat sıcak tutabilen ve 9 saat soğuk tutabilen 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır.Ayrıca tersiz tasarım, yaz aylarında tutmanız için iyi bir seçimdir.Paslanmaz çelik malzeme fırçalanmış bakır kaplamaya benziyor, dokunuşa serin ve pürüzsüz.

KAPASİTE: 12OZ veya özelleştirilmiş.

Seçenekleri Özelleştirme:

Yüzey İşlem: fırçalanmış paslanmaz çelik, sprey boya, toz boya, UV kaplama, su transfer baskı, gaz transfer baskı vb.

Logo: Kendi marka logonuzu özelleştirebiliriz.serigrafi baskı, lazer kazınmış, kabartmalı logo, ısı transfer baskı, 4D baskı, süblimasyon transferi, vb.

Ambalaj kutusu: yumurta sandığı, beyaz kutu, özel renk kutusu, silindir kutusu, teşhir kutusu vb.

Etiketler: süblimasyon boş bileklik, süblimasyon gzlaxy kupa, ayaklık boşlukları, süblimasyon fosfor kupa, süblimasyon renk değişimi kupa, evrensel anahtar boşlukları, süblimasyon beyaz ısı, süblimasyon boşlukları seyahat çantaları, süblimasyon boş kol saati, süblimasyon mavi kupa.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kaynar Su: Uygulanabilir
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Drinkware Türü: matara
  • Model Numarası: ALT ŞARAP-12OZ
  • Tarz: Klasik
  • Su Akış Yöntemi: Doğrudan içme
  • Tedarik Türü: Stok Kalemleri
  • Uygulanabilir İnsanlar: Yetişkinler
  • Şekil: Kapaklı

İncelemenizi Şimdi Ekleyin