Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Güneydoğu Asya tarzı doğal %100 Hindistan cevizi kabuğu mozaik karo ev dekorasyon için

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺5 282.21
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w7703

Daha fazla hindistan cevizi kabuğu mozaik fayans İç duvar dekorasyonu için doğal hindistan cevizi kabuğu mozaik karo.

Dekorasyon etkisi:

Günümüzde hem konut hem de ticari endüstrilerde özel olarak en sıcak ürün olan el işi dekorasyon yaptık.Kabuklu mozaik karo,zeminlerde,duvarlarda,mutfaklarda ve hatta güzel ve doğal kabuklu mozaik karolarla kaplı banyonuzda mermer ve deniz kabuğu kombinasyonu ile vurgu yapmak için kasıtlı olarak yapılmış Çin inci kabuğu ve değerli deniz kabuklarından yapılmıştır.

Ürün özellikleri:

1.İncinin dokusu: Hammaddemiz, doğal renkleri, zarif ve çekici özelliği ve deniz kokuları ile dünyada çeşitli sedef çeşitleridir.

2.Deniz nefesi: Dünyanın denizlerinde farklı iklim,renkli doğal sedef,inci beyazı,altın,şampanya,pembe veya gizemli renkli siyah ile sonuçlanır ve doğal dokuya sahiptir.

3.Çevre dostu ve yeşil:Biz esas olarak stok sıkıntısı olmayacak kültürlü kabuğu kullanıyoruz.Ve ürünlerimiz yeşil çevre koruma doğrultusunda,elementin hunman sağlığı için tehlikeli değildir ve modern dekorasyonun doğa konseptine geri döner.

İnşaat yolları:

Düzlem kesici ile duvara yapıştırıcı veya yapıştırıcı(küçük granül yapıştırıcı kullanmanızı öneririz)koyun ve ardından boşluk tutkalla dolana kadar mozaiği elle duvara koyun(el basıncı iyi orantılı olmalıdır).30 Dakika sonra (küçük granül tutkal için 20 dakika tamam),mozaiğin yüzeyini kuru bir bezle temizleyin.

Etiketler: çıkarılabilir mozaik duvar kağıdı, ev dekorasyonu 3d countrymap yeni Zelanda, mozaik geometrik duvar kağıdı, yapışkan mozaik duvar kağıdı, vintage duvar saati ev kahve, harlequin elmas duvar kağıdı, duvar çıkartmaları ev houre, mozaik avrupa duvar kağıdı, ev dekor sanatı saint laurent, mozaik duvar kağıdı kahverengi.

  • Tarz: Güneydoğu Asya Tarzı
  • Kullanım: Yönetim, Ticaret, Eğlence, Ev
  • Model Numarası: CT08
  • Tip: Doğal Malzeme Duvar Kağıtları
  • Şarj Ünitesi: Yuan / Rulo
  • Malzeme: Diğer, Doğal Hindistan cevizi

İncelemenizi Şimdi Ekleyin