Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Arabalar oto Yağ Filtre Anahtarı Araba Tamir Araçları İki Şekilde Ayarlanabilir Yağ Filtresi Anahtarı 3 Çene Sökücü Aracı JA 65-110 mm Kamyonlar

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺106.18 ₺75.30
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w90771

Mağazamıza hoşgeldiniz, her gün raflarda yeni ürünlerimiz var.Dıy'yi seviyorsanız, lütfen zamanında buna dikkat edin.

Özellikler:

- Renk: rastgele

- Malzeme:45 # çelik

- sıkma aralığı: 65-110mm

- 3 Çeneli kavrama, yağ filtresi anahtarının filtreyi sıkıca tutmasını sağlar ve kullanıcıların filtreleri daha az kayma ve güçlük çekmeden hızlı bir şekilde çıkarmasına yardımcı olur.Torku uygularken üç çene otomatik olarak ayarlanır ve sıkılır.

- Dayanıklı olması için pas/korozyona dayanıklı oksit kaplamalı çelikten üretilmiştir.

- Çapı 2-1/2" ~4 " arasında değişen yağ filtrelerini çıkarır.

- 1/2" veya 3/8" kare sürücü mandal ile çalışır.

- Düşük profilli kompakt olan bu anahtar, düşük boşluk alanlarına sıkıca oturur.

-1 x filtre anahtarı + 1x2 / 1 ila 3/8 adaptör

* Ürün yükseltilmeye devam edecek ve görünüm ve renk değişebilir, lütfen aldırmayın.Renk veya görünüm gereksinimleriniz varsa, lütfen sipariş vermeden önce düşünün.

Teslimat:

Değerli müşterilerimiz ve dostlarımız, mağazamız ağırlıklı olarak her türlü ev geliştirme, donanım ve aksesuarlarla ilgilenmektedir.Doğrudan satışları kabul ediyoruz ve wholesale.It gemi için ödeme yapıldıktan sonra 1-7 gün sürecektir.

Nakliye süresi seçtiğiniz nakliye yöntemine bağlıdır.Genellikle, sıradan nakliye yöntemleri ile gelmesi 30-90 gün sürer.Örneğin, Cainiao süper ekonomik ulaşım, www.aldogru.com.tr tasarrufu / standart nakliye diğer ulaşım yöntemlerinden daha hızlı ve daha güvenlidir ve çoğu ülkeye teslim edilmesi 20-45 gün sürer.

Bu öğeye çok acilen ihtiyacınız varsa, ekspres teslimat için lütfen bizimle iletişime geçin, örneğin: Fedex IP/DHL/TNT/UPS ekspres kanalları, teslimat 7-15 gün sürer.

Özel acil durumlarda, lojistik gecikebilir, lütfen anlayın.

Umarız birkaç gün sabırla beklersiniz.Teslim süresi içinde almazsanız, lütfen zamanında müşteri hizmetlerine danışın, en kısa sürede sizin için halledeceğiz, teşekkür ederim!Lütfen bize itiraz etmeyin.Garanti tarihi içinde kaybolan herhangi bir ürün için, yeniden göndermekten veya iade etmekten sorumlu olacağız.

Çalışma saatlerimiz: 9: 00-18: 30 Pekin time.At aynı zamanda, mesajınıza zamanında cevap vereceğiz.Mola sırasında mesajınıza cevap veremeyebiliriz, lütfen anlayın.24 saat içinde size geri döneceğiz.

  • Sertifika: hiçbiri
  • Yüzey İşlem: Krom
  • Sıkma aralığı: 65-110MM
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin