Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Uzun ömürlü Performans İçin 2 Çift Sessiz Fren Balataları Bisiklet V Fren Sahibi Yastıkları Ayakkabı Blok Kauçuk Dayanıklı Bisiklet Pad

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺90.74 ₺45.37
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w9380

Tanım:

Bisiklet pedlerimiz yağışlı havalarda daha iyi tutuş sağlar.Bisikletin fren balataları, bisikletlerin frenlenmesinde biraz gecikmeyecek ve ıslak koşullarda da daha iyi bir sürüş sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Belirleme:

Ağırlık: yaklaşık 13 g / çift

Boyutu: yaklaşık 53.8x10.3mm / 2.21 * 0.6 in

Ambalaj Boyutu: yaklaşık 94*61 * 25mm/3.7*2.4*0.98 içinde

Renk: kırmızı, siyah

Ambalaj Listesi:

2 çift bisiklet fren bloğu

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek dereceli Kauçuk: Bisiklet fren balataları, daha az gürültü üreten ve daha iyi sürüş için kaymayı önleyen dayanıklı ve dayanıklı kauçuk malzemeden yapılmıştır.

2.Rahatlatıcı Sürüş: Sürücü için bu bisiklet fren balataları, özellikle bisiklet hızınızı sürekli kontrol etmek zorunda kaldığınızda kas yorgunluğunu azaltmak için fren kollarına çok daha az baskı uygular.

3.Daha fazla Sürtünme: Bisiklet fren balataları inanılmaz durma gücü ile tasarlanmıştır.Çamur ve suda daha iyi bir tutuş sağlamak için daha fazla sürtünme üretebilirler.

4.V-fren Balataları: Benzersiz V-şekilli oluk tasarımına sahip fren balataları tekerleğe zarar vermez ve kaymayı etkili bir şekilde önler ve daha fazla fren gücü sağlar.

5.Uygulanabilir: Herhangi bir katlanır yol bisikletinin fren balatası alüminyum jantı için uygundur, kompakt ve taşınabilir, dış mekan sürüşünüz için iyi bir acil durum ekipmanıdır.

  • Bileşenler: Ayakkabı
  • Fren Sistemi: V Fren (Sürtünmeli Tekerlek Freni)
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin