Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

1 adet Cilt Bakımı Kristal Kollajen Dudak Maskesi Nem Özü Dudak Bakım Pedleri Anti-Aging Kırışıklık Yama Pedi Jel Makyaj İçin

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺32.03 ₺16.01
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w9447

Mermi Noktaları:

1、Donuk dudakları iyileştirir: Kollajen ve gliserinden yapılmış kollajen kristal dudak bakım jeli Ped, cildi daha sağlıklı ve genç hale getirmek için mükemmel bir doğal bileşendir.Kuru ve donuk dudakları gözle görülür şekilde iyileştirir ve dudakları güçlü bir şekilde nemlendirir.

2、Cilt dostu: Kollajen Kristal Dudak Bakım Jeli Pedimiz unisex ve tüm cilt tipleri için uygundur.Nemlendirici dudakları besler, dudak dokusunu azaltır ve su parlaklığını artırır.Dudaklarını seksi yap.

3、Doğal Malzeme: Kollajen ve gliserin ile yapılan dudak maskesi, sağlıklı ve genç görünümlü ciltler için mükemmel bir doğal çözümdür.Kuru ve donuk dudakları gözle görülür şekilde iyileştirir.

4、Kullanımı Kolay: Sadece paketi yırtmanız, dudak maskesini çıkarmanız ve dudaklara yapıştırmanız gerekir.10-15 dakika sonra dudak maskesini çıkarın ve özün tamamen emilmesini sağlamak için dudak maskesine parmaklarınızla masaj yapın.Özü, kullanımdan sonra durulamadan doğrudan cildinize tamamen emilir.

5、Mükemmel Hediye: Bu kristal dudak pedleri tatlı bir tada sahiptir ve kuru ve çatlamış onarabilir lips.It bu mükemmel bir hediye mi winter.It anneler, eşler, kız arkadaşlar, aile üyeleri ve arkadaşlar için çok uygundur.

ürün açıklaması:

Talimatlar:

1. Dudak maskesini dudaklara sıkıca uygulayın ve sabitlemek için hafifçe vurun.

2. Kollajen özünün tamamen emildiğinden emin olmak için dudak maskesini 10-15 dakika sonra çıkarın.

3. Dudakların kademeli olarak dolgun ve dolgun olmasını sağlamak için ilk kullanım haftasında günde bir kez kullanın, ardından haftada 2 ila 3 kez kullanın.

Belirleme:

Adı: Kollajen Kristal Dudak Bakımı Jel Pedleri

Ağırlık: 8g

Ürün Listesi:

Kristal Dudak Pedleri*1

Etiketler: dudak yaması, Dudak Bakım Ürünleri, cilt bakımı Korece, herpes dudakları yamalar, Pembe Dudaklar.

  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Parça Sayısı: Birleşik
  • Cinsiyet: Kadın
  • Model Numarası: Kollajen Kristal Dudak Bakım Jel Yastıkları

İncelemenizi Şimdi Ekleyin