Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

BESTONZON 50 Adet 18 Izgaraları Bıldırcın Yumurtası saklama kutusu Şeffaf Yumurta Dağıtıcı Tutucu Kılıf Buzdolabı Yumurta Koruma Kutusu

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺745.75 ₺410.24
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w9492

Tanım

PVC malzemeden üretilen bu ürün, bir seferde 18 bıldırcın yumurtası depolamak için üretilmiştir.Makul yapı tasarımı ile bıldırcın yumurtasını yerinde tutmak ve buzdolabınız için yerden tasarruf etmek iyidir.Şeffaf kutu bıldırcın yumurtası miktarını bilmeniz için kolaylık sağlar.Kamp ve piknikte kullanmak için mükemmeldir.

Özellikler

- İşaret: BESTONZON.

- Renk: gösterildiği gibi.

- Malzeme: PVC.

- Boyutu: Yaklaşık. 19,8 x 10,2 x 3.cm/7.8 x 4 x 1,5 inç.

- Bu bıldırcın yumurtası taşıma kutusunun şeffaf tasarımı, içindeki kutu hakkında net bir versiyon gösterebilir.

- Bu bıldırcın yumurtası dağıtıcı tutucusunun kolay ve sıkı bir kilidi olan yumurta şekli tasarımı, bıldırcın yumurtalarının herhangi bir sarsıntı veya çarpma olmadan stabilize edilmiş kutuda kalmasını her zaman alabilir.

- Bu hassas bıldırcın yumurtası koruma kabının mini boyutu hem buzdolabında hem de dolapta olabilir, her ikisi de buzdolabında yerden tasarruf edebilir ve çok temiz olabilir.

-18 girds taşınabilir bıldırcın yumurtası arabası, büyük kapasiteli bıldırcın yumurtası kutusu taşıyıcı, bir gezi, kamp ve piknik için mükemmel seçiminiz.

- Bu yumurta tutucu, ister dondurucuda, ister buzdolabında veya dolapta olsun, yığılmış eşyaları güvenli bir şekilde yerinde tutar.

50 x BESTONZON Bıldırcın Yumurtası Saklama Kutuları

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin