Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Gökkuşağı Gurur Bayrağı 3x5 Feet Büyük LGBT Biseksüel Eşcinsel Bayrağı UV Solmaya Dayanıklı Biseksüel Bayrağı Çift Gurur Bayrağı Duvar Gökkuşağı

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺95.70 ₺66.91
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w9702

Tanım:

LGBT Gökkuşağı Bayrağı, benzersiz bir şerit tasarımına sahip yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır ve yaygın olarak kullanılabilir.

Özellikler:

1. Yüksek sınıf Malzeme: kenarlarında çift dişli dikişli polyesterden ve iki pirinç rondeladan yapılmıştır.Dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir.

2. Geniş Uygulama: aileler, odalar, bahçeler, çimler, ofisler, okullar, kamyonlar ve açık havada veya içeride göstermek istediğiniz herhangi bir yer için uygundur.

3. Özel Tasarım: UV koruması, net, parlak ve canlı renk, renk gerçek kalacak ve etki sürecek.

Belirleme:

Adı: LGBT Gökkuşağı Bayrağı

Boyutu: yaklaşık 90 * 150 cm / 35.43*59.05 in

Ağırlık: yaklaşık 80g

Ambalaj Listesi:

1 * LGBT Gökkuşağı Bayrağı

Daha fazla ürün detayına bakın

1. [Birinci Sınıf Malzeme ] Kenarlarında çift dişli dikişli ve iki pirinç rondelalı dayanıklı polyesterden yapılmış, zarif işçilikle işlenmiş hassas detaylara sahip insan LGBT gurur bayrağı, dayanıklı, uzun ömürlü, solmaya karşı dayanıklı ve tekrar kullanılabilir.

2. [Kapsamlı Uygulama ] Gökkuşağı Gurur Bayrağı aileler, odalar, bahçeler, çimler, ofisler, okullar ve kamyonlar için geçerlidir, açık havada veya içeride göstermek istediğiniz her yere uygun geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir.

3. [Dayanıklı Etki ] LGBT Gurur Bayrakları, UV ışınlarına dayanıklı boya kullanılarak çok uzun süre asılabilir, renk gerçek kalacak ve etki kalıcı, dış mekan kullanımına uygun ve net, parlak ve canlı olacaktır.renk.

4. [İdeal Hediyeler ] Lezbiyen Gurur Bayrağı Posteri, LGBT arkadaşlarınız için düşünceli ve mükemmel bir hediyedir, desteğinizi gösterir, iç mekanda veya standart bir bayrak direğine asılabilen ve rüzgarda bile yüzebilen hafif kumaş kullanır.

5. [Arzu Edilen Dekor ] Gururunuzu güzel bayraklarımızla gösteren LGBT Gökkuşağı Bayrağı, yaklaşık 150 x 90 cm/ 5 x 3 ft ölçülerindedir, gurura asmanız için yeterli uzunlukta, özenle yapılmış ve asılması, uçması ve herhangi bir şekilde kullanılması amaçlanmıştır.gururu temsil etmek.

  • Kumaş: Omni Teknoloji
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Asılı
  • Kullanım: promosyon
  • Tip: YAZILI
  • Bayrakları & Afiş Malzeme: Dokumasız

İncelemenizi Şimdi Ekleyin