Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

R8-FMB CNC Freze yüz freze Takım Tutucu MB27 FMB32 FMB40 yüz freze shank TP yüz mill

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺922.66 ₺599.73
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2205

Özellik:

Ödeme

1.www.aldogru.com.tr Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Banka Kartı,Western Union,Webmoney,QIWI ve bankalar aracılığıyla banka Havalesini destekler.

2.Ödeme ile ilgili hala herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Nakliye

1.Sistem alıcıların ödemesini onayladıktan sonra öğeleri 2-3 gün içinde göndereceğiz.

2.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

3.Alıcılar, herhangi bir nedenle alıcıların malları aldıktan sonraki 15 gün içinde malları iade ederse, alıcılara geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcılar iade nakliye navlunu taşımalı ve iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.

4.Öğeler www.aldogru.com.tr standart nakliye , www.aldogru.com.tr Premium nakliye, E-paket tarafından sevk edilir, 15 ila 35 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 60 iş günü kadar sürebilir.

5.Öğeyi daha hızlı almak istiyorsanız, ek navlun ödemek için lütfen bizimle iletişime geçin,size aşağıdaki daha hızlı ve daha ucuz nakliye yollarını sunabiliriz:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX, EMS.Bu yollarla, öğeyi yaklaşık 5-7 iş günü içinde alabilirsiniz.

Geri bildirim

1.Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

2.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa,negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Etiketler: r8 lbk6 aracı, madrino freze makinesi, wnmg 08 takım tutucu, freze makinesi gümüş, freze makinesi x 2, r8 pantolon, r8 bobin mavi, giutar telefon tutucu, döner tabla xiaomi jik, collet r8 öğütücü u3.

  • Marka Adı: JIK
  • Uygulama: Freze Kesici
  • Model Numarası: R8-FMB'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin