Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Otomatik Sprey Duman renkli led ışık etkisi Dezenfeksiyon Kablosuz Uzaktan Cadılar Bayramı Noel Düğün Sahne Sis Makinesi

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 493.60
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w8735

Sis Makinesi, Renkli led ışık efektli Otomatik Sprey Duman makinesi, Ön ısıtma göstergeli kablosuz ve kablolu uzaktan kumandalar, Cadılar Bayramı, Noel, Düğün ve Sahne için mükemmel, Beyaz

DMX kontrolü / tel kontrolü / uzaktan kumanda.

Voltaj: 110 V-240 V / 50-60Hz

Güç: 500 W

Sıcaklık: 250-270℃

Sprey Mesafesi: 2 M-4 M

Boyut: 140 x 110 x 110 mm

GÜNCELLENMİŞ OTOMATİK PÜSKÜRTME TASARIMI:

LED sis makinesi otomatik püskürtme fonksiyonu ile donatılmıştır.Atomize sıvıyı su deposuna döktükten sonra gücü açın ve “OTOMATİK SİS” düğmesine basın, makine 3-5 dakika ön ısıtmadan sonra otomatik olarak püskürtmeye başlayacaktır.Tuşlar dolaşımda çalışır.

TEK İŞLEM:

Bu duman makinesinin en göze çarpan özelliklerinden biri, sis ve ışığın ayrı ayrı çalışabilmesidir, bu nedenle bu yenilikçi tasarım, sahne performansları, Düğün töreni ve çeşitli partiler vb.İçin kesinlikle benzersiz ve özel bir aydınlatma efekti yaratabilir.

RENKLİ LED aydınlatma EFEKTİ:

Bu makine sis ışık efekti ile birlikte etkinleştirilebilir.Kırmızı/mavi/yeşil gibi çeşitli ışıklar veya camgöbeği, fuşya, sarı ve beyaz gibi karışık renkler ve solma/flaş/pürüzsüz/flaş gibi farklı hızlar vardır. 2-3 metre içinde 30-40 dakika süren 2000CFM (dakikada fit küp) toksik olmayan sis üretir. saniyeler.

ÖN ısıtma GÖSTERGE ışığı:

Kablolu uzaktan kumandada bir ön ısıtma gösterge ışığı ile birlikte gelir.Makine ısınmayı bitirdiğinde yanar ve böylece makineyi güvenle kullanabileceğinizi gösterir.Lütfen her kullanımdan önce gösterge ışığının yandığından emin olun.

ÜÇ UZAKTAN KUMANDA:

Size üç güçlü uzaktan kumanda sunuyoruz.Siyah uzaktan kumanda, makineyi açmak/kapatmak için kullanılır (kablolu uzaktan kumandayla aynı).Beyaz uzaktan kumanda, aydınlatma efektini açmak/kapatmak ve ayarlamak için kullanılır.

Herhangi bir sorunuz varsa, serbestçe lütfen bize ulaşın!

Etiketler: jettav sis farları, 3d telefon tutucu sıvı glitter, füme vinil ışıklar, cinsiyet duman çocukları ortaya koyuyor, kız cinsiyet duman, duman parlaması cinsiyeti ortaya çıkıyor, cinsiyet açığa çıkan duman bombası, telefon kılıfı sıvı gökkuşağı, sis ışıklar araba iş, sis farları araba styling.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Neden: Düğün & Nişan, Ramazan Bayramı, Vaftiz ve Vaftiz, Aziz Patrick Günü, Büyük Etkinlik, Emeklilik, Cinsiyet Açıklaması, doğum günü partisi, Ev Taşıma, Çocuk Bayramı, April Fool Günü, Okula Dönüş, Çin Yeni Yılı, Dünya Günü, Babalar Günü, Şükran, Parti, Noel, Sevgililer günü, Düğün, Cadılar bayramı, Paskalya, yeni yıl, Mezuniyet, Yıldönümü, anneler günü
  • Model Numarası: led sis 001
  • Malzeme: Çelik

İncelemenizi Şimdi Ekleyin